Moderator
Jak w temacie
Moderator
Ja gram w wowa na serwerze hellground :P i jeszcze w neverwinter nights przez neta a serwerze consulare draconis (naprawde polecam) a po za tym to czasem w counter strika sourca zwykle w zombie mod
Teraz? Baldur's Gate II po raz 10 przechodze (moja ukochana, ulubiona gra), LOTR: Conquest i w CS:S
To dotyczy tylko gier na konsole i PC?
Bez RPG i takie tam?
Moderator
Hmmm w sumie o wszystkich grach możemy pisać. A skoro grasz w CS:S to możemy kiedyś na jednym serwie pograć
Ostatnio edytowany przez Merasi Ferner (2009-03-02 13:42:14)
kontynuując temat lubię wszystkie gry z krwią przemocą ,przekleństwamii możliwością gwałcenia starców, mordowania domów i palenia dziewic(albo na odwrót..nieważne)obecnie gram przez neta w gears of war 2, grę można określić jednym słowem PRZEZAJEBISTA! Ach to wspaniałe uczucie kiedy podbiegasz do szarańczy i wbijasz jej lancera w plecy by za chwilę delektować się widokiem latających wszędzie bebechów...Aż ma się ochotę wyjść z piłą na ulicę ,WRUUUM!!!
Ostatnio edytowany przez Iwan (2009-03-05 16:36:11)
Nie mam zamiaru nawet myśleć o kupnie x-box'a... Masz dość "dziecinno-nadwyżkowe" upodobania co do gier
Ja osobiście gram w kilkanaście PBFów na co poświęcam dużo czasu. Ale jeśli już to chwilę pogram w NTSD, ToP a najczęściej chyba w GW.
Moderator
Xboxy są zajebiste (sam mam 360 ) a jak lubisz gry z przemocą to proponuje postala
to coś ,że...jest zaje****, ja gram głównie w mafię oraz w gry takie jak Iwan (żart). Lubię strategi i RPG. Uwielbiam też PBF-ty.
Iwan napisał:
kontynuując temat lubię wszystkie gry z krwią przemocą ,przekleństwamii możliwością gwałcenia starców, mordowania domów i palenia dziewic(albo na odwrót..nieważne)obecnie gram przez neta w gears of war 2, grę można określić jednym słowem PRZEZAJEBISTA! Ach to wspaniałe uczucie kiedy podbiegasz do szarańczy i wbijasz jej lancera w plecy by za chwilę delektować się widokiem latających wszędzie bebechów...Aż ma się ochotę wyjść z piłą na ulicę ,WRUUUM!!!
Niestety ,gdybyscie zobaczyli na ulicy jednego satanistę i jednego ateistę ,to najpewniej będę to ja oraz Iwan. Najpewniej będziemi miely granaty i będziemy gadać kubańskim slangiem. jeśli chcecie przeżyć warto powiedzieć:
Le gusto but sex mucho
A tak na serio:
Ostatnio gram w farcry2, i głównie gry strategiczne ,choć zdarzy mi się popykać w RPG
Przejdą bramy piekieł aby dostać się do bram niebieskich
Spadną jak deszcz aby wyzwolić się
przejdą jak zieolny ogień
Więc miecze ,kusze i Chorągwie- ruszyć czas!
Guilty as charged
But damn it, it ain't right
There's someone else controlling me
Death in the air
Strapped in the electric chair
This can't be happening to me
Who made you God to say,
I'll take your life from you?
Flash before my eyes
Now it's time to die
Burning in my brain
I can feel the flame
A ja w necie gram tylko w tego wspaniałego Lokiana a na komputerze w tej chwili nie gram w nic tylko tworzę muzykę (GuitarPro 5) i nie mam nic w stylu playstation czy Xbox
Ja grywam w multi, głównie w Coda 2 i 4. Lubię pograć sobie w strategię. Żeby się rozluźnić lubię pograć w GTA!!! I zrobić masakrę!!!!
Ostatnio edytowany przez Aretis (2009-03-29 17:57:21)